Afgeronde projecten

Oostpoort te Amsterdam

Opdrachtgever: Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV

Periode: 2011 - 2014

In opdracht van OCP worden in Amsterdam op een gedeelte van het voormalige Oostergasfabrieken terrein woningen, commerciele ruimtes en een 2-laagse parkeerkelder gerealiseerd. De aannemer van dit project is Bouwcombinatie De Nijs- UBA vof, Bouwmanagment Hoorn verzorgt voor dit project een deel van de projectleiding.


Eendrachtsparkbuurt te Amsterdam

Opdrachtgever: Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV

Periode: 2012 - 2014

In opdracht van Stadgenoot worden in Amsterdam West drie woonblokken gerealiseerd met totaal 173 huurwoningen. Het project en het bijbehorende terrein is ontworpen door Prof. Joan Busquets. Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV heeft opdracht voor blok A en Bouwmanagement Hoorn verzorgt op het project de projectleiding.

Zuidelijk Veld te Amsterdam

Opdrachtgever: Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV

Periode: 2009 - 2011

In opdracht van VOF Kolenkitbuurt worden er 157 woningen gebouwd met een parkeergarage en binnentuinen. De woningen bestaan uit koop, sociale huur en vrije sector huur. De aannemer van dit project is Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV en Bouwmanagement Hoorn verzorgt op dit project de projectleiding.


Nieuwbouw bedrijfsruimte Medec te Hoorn

Opdrachtgever: Medec Onroerend Goed

Periode: 2010 - 2011

Bouwmanagement Hoorn verzorgt op dit project de bouwbegeleiding vanaf start werk tot oplevering.

Andreas Ensemble te Amsterdam

Opdrachtgever: Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV

Periode: 2008 - 2011

De Alliantie Ontwikkeling en Proper Stok b.v. hebben hier een project ontwikkelt bestaande uit ruim 500 woningen, PG-units, parkeergarages, commerciele ruimtes en een hotel. De aannemer van dit project is Bouwcombinatie Smit's Bouwbedrijf - De Nijs vof. Binnen het project is Bouwmanagement Hoorn ingezet als projectleider voor het Fashion Hotel en andere commerciele ruimtes.

Interne processen en functieomschrijvingen

Opdrachtgever: Stabo Bouw b.v.

Periode: 2008

In samenwerking met het personeel hebben we interne processen in kaart gebracht en deze verbetert. Hierbij hebben we procedures vastgelegd met bijbehorende (nieuwe en vernieuwde) documenten. Daarnaast zijn de functieomschrijvingen en de bijbehorende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de primaire functies binnen het bouwbedrijf uitgewerkt.

Offerte beoordeling aannemers voor nieuwbouw bedrijfspand

Opdrachtgever: G.J. Meijer Vastgoed b.v.

Periode: 2008

Wij hebben de offertes van 3 verschillende aannemers voor de nieuwbouw van een bedijfspand (ontworpen door Architektenburo Ruud van der Kroft) in Almere beoordeeld en vergelijkbaar gemaakt. Wij beoordelen hierbij op compleetheid en prijsniveau en hebben een advies afgegeven aan de opdrachtgever.

Verbouwing winkel te Hoorn

Opdrachtgever: Puur Optiek

Periode: 2007 - 2008

De bouwbegeleiding bij dit project bestond uit het komen tot een definitief ontwerp, de prijs- en contractvorming met de aannemer, coördinatie van alle partijen op het werk en de oplevering. De winkel is in een korte periode naar alle tevredenheid van de opdrachtgever verbouwd en voorzien van geheel nieuw interieur.

Hilverzorg interim huisvesting

Opdrachtgever: Ursem Bouwsystemen b.v.

Periode: 2007 - 2008

Tijdens dit werk heeft Bouwmanagement Hoorn als projectcoördinator opgetreden namens Ursem Bouwsystemen om in een bouwteam met De Alliantie en HVDN architecten te komen tot een ontwerp dat voldoet aan de wensen van de afnemer en past binnen de bouwmethodiek van Ursem Bouwsystemen.